Демократски сојуз
повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...повеќе...
1...6789          


Последни Активности

20.11.2013

Павле Трајанов во посета на Неготино, Кавадарци и Велес

Денес, 20.11.2013, Претседателот на ДС Павле Трајанов ги посети Општинските организации на Демократски сојуз во Неготино, Кавадарци и Велес. Посетите се движеа во следниот распоред...

прочитај повеќе...

15.11.2013

ДС: МВР да преземе најенергични мерки за инцидентот во Сингелиќ

Демократскиот сојуз најостро го осудува вчерашниот инцидент во Сингелиќ , во кој беа претепани осуммина средношколци. Случајот покажува дека нападот претходно бил подготвен, и со крајна цел, покрај нанесување на физички повреди, да предизвика несигурност и револт на етничка основа.

прочитај повеќе...

13.11.2103

Интервју на Трајанов за Академик: Потребно е реформирање на институтот заштитен сведок

Господине Трајанов, кои се клучните поенти на Вашиот предлог закон и  како ја оценувате правната положба на заштитените сведоци во актуелното законодавство? Мислам дека околу прашањето за  институтот заштитен сведок има доста контроверзии и дискусии...

прочитај повеќе...

12.11.2013

Павле Трајанов во посета на Радовиш, Струмица, Богданци...

Денес, 12.11.2013, претседателот на ДС Павле Трајанов ги посети Општинските организации на Демократски сојуз во Радовиш, Струмица, Дојран, Валандово, Богданци и Гевгелија.

прочитај повеќе...

08.11.2013

Ќе се менува Законот за заштита на сведоци

Денес (08.11.2013 година), пратеникот Павле Трајанов, претседател на Демократскиот сојуз, до Собранието на Република Македонија, достави Предлог на закон за изменување на Законот за заштита на сведоци.

прочитај повеќе...
partners partners partners partners partners partners