Демократски сојуз


Волонтирај

Демократскиот сојуз ги спроведува своите идеи преку општинските организации низ целата земја.

Доколку сакате да бидете дел од овие активности и да се вклучите во креирањето на промените, а со тоа да придонесете за подобра иднина за сите, пополнете го формуларот во продолжение.

Локалниот координатор ќе Ве исконтактира и вклучи во организацијата на следните проекти.КонтактПолињата означени со *  се задолжителни.

Име и презиме * Email * Фирма Телефон Адреса, град Земја Порака * Внесете го кодот во празното поле*
CAPTCHA
partners partners partners partners partners partners