Трајанов ќе оствари средба со граѓаните на кои им наплаќаат греење што не го користат

18.11.2015

Трајанов ќе оствари средба со граѓаните на кои им наплаќаат греење што не го користат

Денес (18.11.2015) година, претставници на граѓаните кои протестираа за наплаќање на греење кое не го користат ќе имаат средба со Павле Трајанов, претседател на Демократски сојуз и пратеник, со почеток во 12,00 часот. Веднаш по таа средба, ќе има разговор и со претставници  на здружението „ Опстанок на Порече“.

Разговорите ќе се одвиваат во седиштето на ДС, на ул. Стале Попов бр.9 локал 4, Скопје.

partners partners partners partners partners partners