Средба на Павле Трајанов со грчкиот амбасадор Харис Лалакос

17.10.2013

Средба на Павле Трајанов со грчкиот амбасадор Харис Лалакос

Денес (17.10.2013), амбасадорот на Република Грција, Харис Лалакос ќе оствари средба со Павле Трајанов, претседател на Демократскиот сојуз.

Средбата ќе се одржи во седиштето на Демократскиот сојуз, со почеток во 12:00 часот.

По средбата Павле Трајанов ќе даде изјава за медиумите.

partners partners partners partners partners partners