Демократски сојуз


Поддржи не

Дел од граѓаните на Македонија, иако не се членови на Демократскиот сојуз, ги делат истите идеи и вредности со нас.

Демократскиот сојуз спроведува активности каде можете да го дадете својот придонес како партиски неопределен граѓанин, во името на креирање нови концепти, идеи и промени во општеството.

Демократскиот сојуз дава можност сите граѓани да учестуваат во создавањето на својата иднина без притоа да се обврзат на членство во партијата.

Доколку сакате да бидете во тек со случувањата врзани со Демократскиот сојуз, следете на facebook, twitter и Youtube. За добивате известувања од Демократскиот сојуз оставете ја вашата e-mail адреса во прозорот подолу.

Вашите предлози и идеи можете да ги испратите на нашата e mail адреса.КонтактПолињата означени со *  се задолжителни.

Име и презиме * Email * Фирма Телефон Адреса, град Земја Порака * Внесете го кодот во празното поле*
CAPTCHA
partners partners partners partners partners partners