Средба со Павле Трајанов, претседател на Демократски сојуз

30.06.2016

Средба со Павле Трајанов, претседател на Демократски сојуз

Ги информираме членовите и симпатизерите на ДС, како и сите граѓани, доколку сакаат средба со Претседателот на ДС, Павле Трајанов, тоа можат да го направат во текот на неделата (од понеделник до петок) во период од 10,00 до 14,00 часот.

Заради поефикасно одржување на средбите препорачуваме претходно да се најавите на телефонскиот број 02/3231-141 или на e-mail: demokratskisojuz@ymail.com.

partners partners partners partners partners partners