Шести Конгрес на Демократски сојуз

06.07.2020

Шести Конгрес на Демократски сојуз

На 11 јули 2020 година (сабота), Демократскиот сојуз ќе го одржи шестиот Конгрес, на кој ќе се расправа за актуелните политички состојби, а ќе се упати и повик до граѓаните за претстојните парламентарни избори.

Конгресот треба да избере Централен совет и Претседател на Демократскиот сојуз.

Одржувањето на Конгресот се совпаѓа со 20 годишнината од формирањето на Демократскиот сојуз.

Конгресот ќе се одржи на отворено пред хотелот Белви, со почеток во 11 часот.

partners partners partners partners partners partners