Павле Трајанов, пратеник и претседател на ДС оствари средба со граѓаните на општина Радовиш

04.12.12

Павле Трајанов оствари средба со граѓаните на Радовиш


Павле Трајанов, на 30.11.2012 година оствари средба со граѓаните од општина Радовиш. Присуството на пратеникот го искористија над 20-тина граѓани за да разговараат со него, да поставуваат прашања или да даваат иницијативи.


Граѓаните се интересираа околу можностите за вработување, за разрешување на инфраструктурни проблеми ( пробивање на улици, снабдување со вода), за предмети кои се развлекуваат по судовите, како и за одговорноста на советниците во Советот на општината и др.


Павле Трајанов оствари средба и со г-дин Роберт Велков, градоначалник на општина Радовиш.

partners partners partners partners partners partners