Нова канцеларија на ДС за Струмичани

17.02.2017

Нова канцеларија на ДС за Струмичани

Утре, 18.02.2017 година (сабота), во 13:00 часот, Демократскиот Сојуз, ќе отвори канцеларија на општинската организација на Демократскиот сојуз во Струмица.

На отворањето на канцеларијата ќе присуствуваат членови и симпатизери на Демократски сојуз.

По отворањето, Павле Трајанов и Стојан Лазаров, ново - избраниот претседател на општинската организација на ДС - Струмица ќе дадат изјава за медиумите.

Канцеларијата се наоѓа на ул. “Ленинова”  бр.14, Струмица (во близина на Советот на Општина Струмица).

 

partners partners partners partners partners partners