Демократскиот сојуз отвори нова канцеларија во Ѓорче Петров

23.01.13

Демократскиот сојуз отвори нова канцеларија во Ѓорче Петров

Демократскиот сојуз вчера(22.01.2013) ја отвори новата канцеларија во Ѓорче Петров. 

Претседателот на ДС, Павле Трајанов, ги поздрави бројните гости, членови и симпатизери. Тој во оваа пригода им посака добредојде на присутните и порача новата канцеларија да биде постојано отворена и посетена.

Претседателот Павле Трајанов информираше и за текот на подготовките за претстојните локални избори. 

Во присуство на многу сопартијци и драги пријатели, штабот за отворен го прогласи претседателот на Општинската организација на ДС на Ѓорче Петров, Звонко Смиљков.

Новиот штаб на Општинската организација се наоѓа ул. Ѓорче Петров локал 7 ламела 3, во трговскиот центар.

partners partners partners partners partners partners