Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА - Трет Блок: Средба со граѓаните на населба Драчево

12.11.2016

Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА - Трет Блок: Средба со граѓаните на населба Драчево


Утре, 13.11.2016 година (недела) во 12:00 часот, Коалицијата за Промени и Правда- Трет Блок (ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ФРОДЕМ, ДЕМОС и МОРО-РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА), ќе ја посетат населбата Драчево, каде ќе остварат средба со граѓаните.

На средбата ќе разговараат за актуелните состојби и проблемите со кои се соочуваат граѓаните.

По средбата, во 13:00 часот, на игралиштето спроти поштата во Драчево претседателите на партиите ќе дадат изјава за медиумите.

partners partners partners partners partners partners