Демократскиот сојуз отвора канцеларија во Ѓорче Петров

21.01.2013

ДС отвора канцеларија во Ѓорче Петров

Утре, 22.01.2013 година (вторник), со почеток во 19:00 часот, Демократскиот сојуз ќе отвори канцеларија во Општинската организација Ѓорче Петров, која се наоѓа на ул. Ѓорче Петров локал 7 ламела 3, во трговскиот центар. 

На отворањето ќе присуствуваат Претседателот на партијата г-нот Павле Трајанов, како и членови на Претседателството на Демократскиот сојуз.

partners partners partners partners partners partners