ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ЗАОКРУЖЕТЕ 19 ЗА ПРОМЕНИ И СТАБИЛНОСТ

13.10.2017

ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ЗАОКРУЖЕТЕ 19 ЗА ПРОМЕНИ И СТАБИЛНОСТ

Се повикуваат сите членови и симпатизери на Демократскиот сојуз, во недела на 15 октомври да излезат масовно и да гласаат за кандидатите на Коалицијата предводена од СДСМ.

Кандидатите за градоначалници и носителите на листи за советите на општините и Градот Скопје од Коалицијата предводена од СДСМ се со број 19.

Демократскиот сојуз е дел од оваа Коалиција.

Ве повикуваме уште претпладне да излезете и да  гласате.

Претседател,

Павле Трајанов

partners partners partners partners partners partners