ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ВЕЛИГДЕНСКА ЧЕСТИТКА

08.04.2018

ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ВЕЛИГДЕНСКА ЧЕСТИТКА

Демократскиот сојуз на сите православни верници им го честита Велигден, денот на Исусовото воскресение.

На сите граѓани им посакуваме во добро и семејно расположение да ги поминат празниците и да веруваат во иднината, праведноста и просперитетот.

Сите заедно ако се почитуваме и ги респектираме разликите, на добар пат сме да успееме и сплотени да одиме напред.

Христос воскресе.

partners partners partners partners partners partners