kandidati za gradonacalnici

  • Enter description...

1.11.2012

КАНДИДАТИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ:

1. Радовиш

Страхил Гавритов, електро инженер, вработен во ЈП Плаваја-Радовиш.

2. Неготино

Ванчо Петров, професор во Гимназијата во Неготино.

3. Аеродром

Благоја Чоревски, познат актер, вработен во Драмски театар, Скопје.

4. Карпош

Панче Стојановски, економист , бизнисмен, вработен во ЈП „Градски Паркинг“-Скопје.

5. Ѓорче Петров

Звонко Смиљков, земјоделски инженер, инспектор во општина Ѓорче Петров.

6. Св. Николе

Ѓорѓи Туфекчиев, машински инженер, вработен во Македонска Пошта, Св.Николе.

7. Пробиштип

Драган Ковачев, дипломиран менаџер по царина и шпедиција, вработен во Министерство за земјоделие, Пробиштип.

8. Кавадарци

Трајче Грков, архитект и основач на фирмата „Дизајн Центар Инжинеринг“, Кавадарци.

9. Гевгелија

Драги Делев, проект администратот во Фондација за локален развој, Гевгелија.

10. Крива Паланка

Иле Пешевски, градежен инженер, работи за фирмата Геинг Кребс унд Кифер, Крива Паланка.

11. Дојран

д-р Боне Стефановски, доктор психијатар, вработен во Болница, Гевгелија.

12. Богданци

Олумчева Анастасија, архитект, вработена во општина Дојран.

13. Кочани

Костадин Галачев, економист, невработен.

14. Битола

Весна Бурлиевска, економист, проценител и финансиски вештак, Битола.

partners partners partners partners partners partners