Заспиј ако можеш - Гостин Павле Трајанов

11.5.2023

Заспиј ако можеш - Гостин Павле Трајанов

Пратеникот и претседател на Демократски сојуз Павле Трајанов гостуваше во емисијата „Заспиј ако можеш“ на Алфа Телевизија каде зборуваше за борбата за една изборна единица, за законите поврзани со „Бехтел и Енка“ и други актуелни теми во државата.


partners partners partners partners partners partners