Советничката Елизабета Стефковска, донираше новогодишни пакетчиња

28.12.2022

Советничката Елизабета Стефковска, донираше новогодишни пакетчиња

No description available.

Елизабета Стефковска, советничка од Демократскиот сојуз во Општина Кисела Вода, на 23. декември 2022 година се сретна со претставнички од  Женскиот центар за психолошка поддршка, при што по повод претстојните новогодишните празници донираше 40 новогодишни пакетчиња за децата на жените, жртви од семејно насилство. 

No description available.

Исто така, Стефковска додели уште 60 пакетчиња за дечињата од социјално ранливите категории, како и за најмладите од населбата Припор, каде што и живее.  Во соработка со здружението за поддршка, интеграција и ресоцијализација "Линк", вчера, (27.12.2022 година),  Стефковска донираше  пакетчиња и во Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид "Димитар Влахов" Скопје. 

Елизабета Стефковска на сите дечиња им  посакува среќни новогодишни празници.

No description available.

No description available.

partners partners partners partners partners partners