Разговор со Павле Трајанов во Аргумент плус на ТВ 24

2.10.2023

Разговор со Павле Трајанов во Аргумент плус на ТВ 24

Пратеникот и претседател на Демократски сојуз Павле Трајанов гостуваше во емисијата „Аргумент плус“ на Телевизија 24 и разговараше со новинарката Биљана Секуловска на неколку актуелни теми, како законот за амнестија и уставните измени.

Извор

partners partners partners partners partners partners