Прес конференција по повод актуелната политичка состојба во Македонија

07.03.2013

Прес конференција по повод актуелната политичка состојба во Македонија

 

Денес, 07.03.2013, Павле Трајанов, претседателот на Демократскиот сојуз ќе одржи прес конференција за актуелната политичка состојба (протести и митинзи).

Прес конференцијата ќе се одржи во седиштето на Демократскиот сојуз на ул. Стале Попов бр.9 лок.4 со почеток во 12,00 часот.

partners partners partners partners partners partners