Петров: Не малите партии, туку граѓаните бараат и една изборна и нов политички субјект

03.01.2022

Петров: Не малите партии, туку граѓаните бараат и една изборна и нов политички субјект

Во Дистрикт на Цивил Прес Студио – интервју на Зоран Иванов со Зоран Петров, новинар, уредник, публицист, национален координатор. 


Тој зборува за: Новинарството и политиката, малите можности на големите партии, изборниот модел и отпoрите за промени, ние и блокираните интеграции. И за оружјето, шверцот и отпорноста на државата и, секако, и за уште по нешто.

 

partners partners partners partners partners partners