Павле Трајанов: Гласајте за Анастасија (19)!

05.04.2013

Павле Трајанов: Гласајте за Анастасија (19)!

Павле Трајанов, претседател на Демократски сојуз, ги повикува граѓаните на Богданци да гласаат за Анастасија Олумчева (19), кандидатот за градоначалник на Богданци.

На Богданци му треба архитект кој знае што треба да се гради во општината.

partners partners partners partners partners partners