Павле Трајанов: Да се свртиме напред кон иднината

01.01.2023

 

Павле Трајанов: Да се свртиме напред кон иднината 


Павле Трајанов, претседател на Демократскиот сојуз на сите граѓани им посакува многу среќа и здравје во годината пред нас.

Сите заедно, сплотени и  со поглед напред кон иднината можеме да ги менуваме работите и да отвораме перспектива за сите, да живееме во мир и  поправедно општество.

2023 година, нека биде година на промени, стабилност и  успеси.

Можеме да ги раздвижиме процесите ако сите сме активни, креативни и учествуваме во носењето на круцијалните одлуки клучни за иднината на сите, посебно на младите.

Светот со сите предизвици со кои се соочува, сепак се движи напред, цел кон која мораме и ние да  се определиме.

Во каква држава ќе живееме зависи од сите нас!


partners partners partners partners partners partners