Гостување на Павле Трајанов во Телевизија 24

30.10.2023

Гостување на Павле Трајанов во Телевизија 24

Пратеникот и претседател на Демократски сојуз Павле Трајанов гостуваше во Студио 10 на Телевизија 24 и разговараше со новинарот Мишко Иванов, коментирајќи неколку актуелни теми.

Извор

partners partners partners partners partners partners