ДС: Аплицирајте на владиниот оглас

15.05.2013

ДС: Аплицирајте на владиниот оглас

Демократскиот сојуз ги повикува сите заинтересирани граѓани да аплицираат на огласот за 80 раководни функции во државните институции кој го објави Владата на РМ.

Огласот е објавен на веб страницата на Владата, а на него може да аплицираат сите оние кои што сметаат дека имаат високи менаџерски способности и соодветно работно искуство.

Се пополнуваат раководни места кои веќе се испразнети, чиј мандат привршува и места каде во моментот раководи вршител на должноста.

Сите заинтересирани треба во писмена форма да достават до Владата мотивациско писмо, лична биографија и да приложат сертификати и уверенија доколку ги имаат.

Погледнете го огласот тука

partners partners partners partners partners partners