Денес ќе се разгледуваат предлог измените на Законот за заштита на сведоци

15.01.2013

Денес ќе се разгледуваат предлог измените на Законот за заштита на сведоци

Денес, 15.01.2014 година, Комисијата за политички систем и односи со заедниците, ќе ги разгледува предлог измените на Законот за заштита на сведоци, предложени од Павле Трајанов, пратеник и претседател на Демократски сојуз.

Пред членовите на комисијата, Павле Трајанов, ќе ги образложи измените со кои се предвидува степенување на одговорноста при објавување на идентитет на заштитен сведок.

Седницата ќе се одржи во Сала „Борис Трајковски“, со почеток во 13.00 часот.

partners partners partners partners partners partners