ДЕЛЕГАЦИЈА НА ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ИЛИНДЕН ВО МЕМОРИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР ПЕЛИНЦЕ

02.08.2021

ДЕЛЕГАЦИЈА НА ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ИЛИНДЕН ВО МЕМОРИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР ПЕЛИНЦЕ

По повод големиот државен празник Денот на Републиката - 2ри Август, Илинден на кој се одбележуваат 77 години од Првото заседание на АСНОМ и 118 години од Илинденското востание, делегација на Демократски сојуз положи цвеќе во Меморијалниот центар Пелинце.

Официјалната делегација на Демократски сојуз беше во состав:

Генерален Секретар Зоран Димитровски и Славчо Јовановски.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА!

partners partners partners partners partners partners