Чоре: Да гласаме масовно!

05.04.2013

Чоре: Да гласаме масовно!


Благоја Чоревски –Чоре, претседател на Градската организација на ДС, ги повикува членовите и симпатизерите на ДС, како и сите граѓани, на 7 април, да излезат масовно и да гласаат за:

-Коце Трајановски (19), кандидат за градоначалник на град Скопје,

-Владимир Тодоровиќ (19), кандидат за градоначалник на Центар,

-Сокол Митровски (19), кандидат за градоначалник на Ѓорче Петров и

-Петре Латиновски (19), кандидат за градоначалник на Бутел.

Сите овие кандидати зад себе имаат дела, реални програми и проекти за подобар живот на граѓаните.

partners partners partners partners partners partners