Честит Божиќ

07.01.2022

Честит Божиќ

Демократскиот сојуз на сите православни верници и граѓани им го честита денот на Христовото раѓање, посакувајќи им добро здравје, сплотеност и мир.

Овој ден нека ги поттикне сите на заедништво, меѓусебно почитување и разбирање, како и на афирмирање на човековите вредности и доблести.

Само ако сме праведни, заедно и со дефинирани цели, можеме да се движиме напред и да постигнеме резултати.

Нема ништо повредно од добриот збор, чесноста и праведноста.
Христос се роди!

partners partners partners partners partners partners