Аргумент плус - Разговор со Павле Трајанов, лидер на Демократскиот сојуз

15.11.2023

Аргумент плус - Разговор со Павле Трајанов, лидер на Демократскиот сојуз

Пратеникот и претседател на Демократски сојуз Павле Трајанов гостуваше во емисијата „Аргумент плус“ на Телевизија 24 и разговараше со новинарката Биљана Секуловска и коментираше за неколку актуелни теми.

Извор

partners partners partners partners partners partners