Anastasija Olumceva

18.03.2013

Демократски сојуз: Анастасија ОлумчеваДемократскиот сојуз ги повикува членовите и симпатизери на ДС, како и сите граѓани да гласаат за АНАСТАСИЈА ОЛУМЧЕВА (19), кандидат за градоначалник за Богданци.

ДС ги повикува членовите, симпатизерите на ДС и граѓаните да гласаат и за носителот на советничката листа Душко Енџекчев ( 4) за општина Богданци.

Повеќе информации за кандидатот за градоначалник за Богданци тука.

partners partners partners partners partners partners