СКОПЈЕ, 05.03.201005.03.2012

Известување за претстојни активности


По повод одбележувањето 10 години од постоењето на Демократски сојуз, во наредниот период ќе се одржат следните активности:

  1. На ден 05.03.2010 год. (петок), 21 часот, во кафе-бар Барон ТЦ Буњаковец, Демократскиот сојуз на млади организира забава.

  2. На ден 06.03.2010 год. во 13 часот (сабота) ќе се одржи турнир во пинг-понг во СЕУГС Арсенија Јовков (екс. Моша Пијаде-средно економско училиште) во нас. Бутел. Пријавување на тел. 02/3231141, Јоцо-070/311-174, Маја 070/666-268.

  3. На ден 07.03.2010 год. во 14 часот (недела) ќе се одржи натпревар во КУГЛAЊЕ во кугларница Мусандра ГТЦ-Скопје. Пријавување на тел. 02/3231141, Јоцо-070/311-174, Маја 070/666-268.

partners partners partners partners partners partners