Претседателот на ДСМ на промоција на публикација по повод Меѓународен ден на млади15.08.2013

Претседателот на ДСМ на промоција на публикација по повод Меѓународен ден на млади

Претседателот на ДСМ, Даниел Ефтимов, на Меѓународниот ден на млади(12 август 2013 година) присуствуваше на јавниот настан за промоција на публикацијата „Младинско организирање во Македонија-Чекорите до Национален младински совет“ кој се одржа во просториите на ЕУ инфо центарот во Скопје.

Говорници на настанот:  Фатмир Бесими –Заменик Претседател на Влада на РМ задолжен за европска интеграција,  Петра Андерсен – Делегација на ЕУ во Македонија, Бертран Демулан – Амбасадор на УНИЦЕФ во Македонија.

partners partners partners partners partners partners