ДСМ на Генерално собрание на НМСМ25.03.2017

ДСМ на Генерално собрание на НМСМ

Демократски сојуз млади (ДСМ), учествуваше на Генералното собрание на НМСМ одржано на 25 март 2017 година, во Скопје, претставниците на младинските организации дел од НМСМ ги избраа новите управни тела (Претседател на НМСМ, Членови на Управен одбор,Членови на Надзорен одбор,) на НМСМ.

Претставник од ДСМ беше Теодора Василова, член на ДСМ.

partners partners partners partners partners partners