Демократски сојуз на млади ќе избира ново раководство13.03.2015

Демократски сојуз на млади (ДСМ) ќе избира ново раководство

Утре, 14.03.2015 (сабота), Демократски сојуз на млади ќе одржи Изборно собрание на кое се очекува да се избере новиот состав на раководството на ДСМ и новиот претседател на ДСМ.

На Изборното собрание, свое обраќање ќе има и Претседателот на Демократски сојуз, господинот Павле Трајанов.

Настанот ќе се одржи во 11:00 часот, во просториите на Демократски сојуз на ул. Стале Попов бр.9 лок.4.

По завршувањето на Изборното собрание ќе започне семинар на тема „Младите и лидерството“.

partners partners partners partners partners partners