Вкупен финансиски извештај на Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА21.03.2017

Вкупен финансиски извештај на  Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА- ТРЕТ БЛОК (ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ФРОДЕМ, ДЕМОС, МОРО-РП) 

за периодот од 21.11.2016 до 24.02.2017 година 

 

 

Целосниот Вкупен финансиски извештај погледнете го на овој линк.

partners partners partners partners partners partners