Годишна сметка на Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА- ТРЕТ БЛОК (ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ФРОДЕМ, ДЕМОС, МОРО-РП) Годишна сметка на Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА- ТРЕТ БЛОК (ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ФРОДЕМ, ДЕМОС, МОРО-РП)
27.02.2017 

Годишна сметка на  Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА- ТРЕТ БЛОК (ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ФРОДЕМ, ДЕМОС, МОРО-РП) 

за периодот од 09.11.2016 до 31.12.2016 година 

Целосната Годишна сметка погледнете ја на овој линк.

partners partners partners partners partners partners