ГОСТУВАЊЕ НА Г-НОТ ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ ВО ПОЛИТИЧКАТА ЕМИСИЈА ПОЛИТИКО НА НАША ТВВИДЕО

ГОСТУВАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, Г-НОТ ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ ВО ПОЛИТИЧКАТА ЕМИСИЈА ПОЛИТИКО НА НАША ТВ

http://www.youtube.com/watch?v=xqQNGgitCb4&feature=player_embedded

partners partners partners partners partners partners