Советничката Елизабета Стефковска, донираше новогодишни пакетчиња

28.12.2022

Советничката Елизабета Стефковска, донираше новогодишни пакетчиња

No description available.

Елизабета Стефковска, советничка од Демократскиот сојуз во Општина Кисела Вода, на 23. декември 2022 година се сретна со претставнички од  Женскиот центар за психолошка поддршка, при што по повод претстојните новогодишните празници донираше 40 новогодишни пакетчиња за децата на жените, жртви од семејно насилство. 

No description available.

Исто така, Стефковска додели уште 60 пакетчиња за дечињата од социјално ранливите категории, како и за најмладите од населбата Припор, каде што и живее.  Во соработка со здружението за поддршка, интеграција и ресоцијализација "Линк", вчера, (27.12.2022 година),  Стефковска донираше  пакетчиња и во Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид "Димитар Влахов" Скопје. 

Елизабета Стефковска на сите дечиња им  посакува среќни новогодишни празници.

No description available.

No description available.Последни Активности

1.11.2012

КАНДИДАТИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ:

1. Радовиш

Страхил Гавритов, електро инженер, вработен во ЈП Плаваја-Радовиш.

2. Неготино

Ванчо Петров, професор во Гимназијата во Неготино...

прочитај повеќе...13.11.2012

Трајанов - Историски момент за компромис со Грција

Очекувам да се дојде до некаков компромис, но тоа пред сè ќе зависи од внатрешното единство, од тоа дали Република Македонија ќе изгради единствена политика околу ова прашање, вели Павле Трајанов, водачот на македонската парламентарна делегација на Заседанието на Асамблеата на НАТО во Прага.

прочитај повеќе...

19.11.2012

ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДС - КОЧАНИ ИЗБРА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ

„ Потекнувам од работничко семејство, во партијата влегов поради чесноста, потенцијалите, политичката одговорност и пред се поради политичката иднина, којa ја гледам во Демократски сојуз “... 

прочитај повеќе...

14.01.2013

Kако до нови работни места?

Демократскиот сојуз, заедно со граѓаните ќе работи на градење на Програма за отворање на нови работни места , развој на економијата и унапредување на животниот стандард на граѓаните.

прочитај повеќе...

18.03.2012

ОБРАЌАЊЕ НА ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ НА IV-ОТ КОНГРЕС НА ДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ

Почитувани делегати, гости, драги пријатели, екселенции, претставници на медиумите, сакам да Ве поздравам и да посакам успешна работа на Конгресот. Демократскиот сојуз е партија која постојано бранува, партија која го слуша гласот на граѓаните. Силата на Демократскиот сојуз, произлегува од нашите принципиелни заложби...

прочитај повеќе...
partners partners partners partners partners partners