Зоран Димитровски за Слободен печат: Клучот во борбата со корупцијата е кај волјата на политичките елити
25.06.2020

Зоран Димитровски за Слободен печат: Клучот во борбата со корупцијата е кај волјата на политичките елити

На 25. јуни 2020 година, Зоран Димитровски, Генералниот секретар на Демократскиот сојуз, беше гостин во Утринскиот брифинг на Слободен печат. Овде погледнете го видеото од неговото излагање. 

partners partners partners partners partners partners