Зоран Димитровски, генерален секретар на ДС, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5
11.08.2020

Зоран Димитровски, генерален секретар на ДС, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5

На 10 август 2020 година, Зоран Димитровски, Генералниот секретар на Демократскиот сојуз, гостуваше во емисијата „Само вистина“ на ТВ Канал 5. Овде погледнете го видеото од неговото излагање.

partners partners partners partners partners partners