VI-ти Конгрес на Демократскиот сојуз
10.07.2020

VI-ти Конгрес на Демократскиот сојуз

Утре, 11.07.2020 година (сабота), Демократскиот сојуз, ќе го одржи VI- тиот Конгрес, на кој ќе се расправа за приоритетите на Демократскиот сојуз во наредниот четиригодишен период, како и за предизборните активности.

На Конгресот ќе бидат избрани партиските органи и тела (Централен Совет и др.), како и претседател на Демократскиот сојуз.

На Конгресот ќе учествуваат голем број на делегати и гости.

Конгресот ќе се одржи на отворено, пред хотелот Белви, на излезот од Скопје кон Куманово, со почеток во 11:00 часот.

Конгресот ќе се одржи согласно здравствените протоколи и заштитните мерки.


Ве покануваме да присуствувате.

partners partners partners partners partners partners