ШЕСТИ КОНГРЕС НА ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ
10.03.2020

ШЕСТИ КОНГРЕС НА ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ

Шестиот Конгрес на Демократскиот сојуз ќе се одржи на 22 март 2020 година (недела), во Скопје во хотел Холидеј Ин, со почеток во 12:00 часот, со следниот:

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

1. Избор на работни тела на Конгресот.

2. Обраќање на претседателот на Демократски сојуз.

3. Усвојување на Изборната програма на Демократски сојуз (2020-2024).

4. Избор на Централен Совет на Демократски сојуз.

5. Избор на Надзорен одбор на Демократски сојуз.

6. Избор на претседател на Демократски сојуз.

Ве очекуваме.

partners partners partners partners partners partners