ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ЛАЖЕН ПРОФИЛ
08.07.2018

ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ЛАЖЕН ПРОФИЛ

Во последните неколку дена се почесто се објавуваат постови од лажен профил при што се злоупотребува името на претседателот на Демократскиот сојуз, Павле Трајанов.

Демократскиот сојуз ќе ги преземе сите законски мерки се со цел да се спречи злоупотреба на ФБ за пласирање на постови со злоупотреба на името на претседателот на ДС.

Павле Трајанов се оградува од коментарите објавени преку лажните профили.

partners partners partners partners partners partners