ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: АРМИЈАТА ГАРАНТ НА ТЕРИТОРИЈАЛНИОТ ИНТЕГРИТЕТ

18.08.2021

ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: АРМИЈАТА ГАРАНТ НА ТЕРИТОРИЈАЛНИОТ ИНТЕГРИТЕТ

Демократскиот сојуз на сите припадници на Армијата им го честита ДЕНОТ НА АРМИЈАТА на РСМ.

Армијата и сите вработени во Министерството за одбрана имаа значајна улога за приемот на Македонија во НАТО, како и за меѓународниот углед на државата.

Армијата е гарант за стабилноста и територијалниот суверенитет на Македонија.

partners partners partners partners partners partners