Претседателот на ДСМ на Панел дискусија со европратеникот Кукан

25.09.2013

Претседателот на ДСМ на Панел дискусија со европратеникот Кукан

Претставници од Претседателството на ДСМ, присуствуваа на панел дискусијата „Младите во политиката и ЕУ интегративните процеси“ која ја организираше „Институт Охрид“ во Холидеј Ин на 23 септември 2013 година.

Во дискусијата учествуваа почесниот гостин Едвард Кукан, Пратеник во Европскиот Парламент и претставници на младинските организации на политичките партии во Република Македонија, при што збор зема и Претседателот на ДСМ, Даниел Ефтимов. 

partners partners partners partners partners partners