Годишна сметка на Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА- ТРЕТ БЛОК (ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ФРОДЕМ, ДЕМОС, МОРО-РП) за периодот од 01.01.2017 до 25.03.2017 година12.04.2017

Годишна сметка на  Коалиција за ПРОМЕНИ и ПРАВДА- ТРЕТ БЛОК (ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ФРОДЕМ, ДЕМОС, МОРО-РП) 

за периодот од 01.01.2017 до 25.03.2017 година 

Целосната Годишна сметка погледнете ја на овој линк.

partners partners partners partners partners partners