Павле Трајанов ќе гостува на дебатна емисија на АТВ

14.03.2013

Павле Трајанов ќе гостува на дебатна емисија на АТВ

Денес 14.03.2013 (четврток), претседателот на Демократскиот сојуз Павле Трајанов, ќе учествува на дебатната емисија Прес Центар на АТВ, со почеток во 19 часот. Емисијата ќе ја води Саше Ивановски од Политико. 

partners partners partners partners partners partners