Демократски сојуз

Последни Активности

06.12.2016

Коалиција за Промени и Правда: Само со масовно гласање режимот ќе падне

Павле Трајанов, Јове Кекеновски, Слободан Богоески и кандидатите за пратеници во втората изборна единица, престојуваа во Куманово.

.

прочитај повеќе...

05.12.2016

Коалиција за ПРОМЕНИ И ПРАВДА: ЌЕ ГО СРУШИМЕ ЕДНОПАРТИСКИОТ, ОЛИГАРХИСКИ И КРИМИНАЛЕН СИСТЕМ

Централниот предизборен караван на Коалицијата за Промени и Правда, денес престојуваше во повеќе населби, меѓу кои Маџир маало, во Скопје, каде се остварени бројни средби со граѓаните.

 

прочитај повеќе...

04.12.2016

КОАЛИЦИЈА ЗА ПРОМЕНИ И ПРАВДА : АНКЕТАТА КАЖА ДЕКА СМЕ ТРЕТА ПОЛИТИЧКА СИЛА. НА 11 ДЕКЕМВРИ ДА СЕ ЗАТВОРАТ ГРАНИЦИТЕ ЗА РЕЖИМОТ ДА НЕ ИЗБЕГА

,, Фактор Плус Адриа,, денеска со анкетата кажа која е третата политичка сила во македонскиот политички блок.Тоа е Колаицијата за Промени и Правда предводена од Демократскиот сојуз со 7,3% поддршка од граѓаните. Тоа значи 15 пратеници во иднииот парламент. 

прочитај повеќе...

30.11.2016

Коалиција за ПРОМЕНИ И ПРАВДА: ЗА СОНЧЕВ ГРАД ОДГОВОРНОСТ

Павле Трајанов, носител на кандидатската листа за пратеници од првата изборна единица, од Водно, најави дека ќе бара одговорност  на поранешниот  премиер Никола Груевски

прочитај повеќе...

29.11.2016

Коалиција за Промени и Правда: Гасификација за да ги сочуваме шумите

Коалицијата за Промени и Правда денес беше во посета на граѓаните од Пржино, Црниче и населби од Кисела Вода, каде Павле Трајанов, претседател на Демократскиот сојуз и носител на кандидатската листа за пратеници во првата изборна единица во Скопје...

прочитај повеќе...
partners partners partners partners partners partners